37 thoughts on “The View

  1. Tack så mycket! Ja, det stämmer men avståndet till havet är betydligt längre än vad det kanske ser ut som på bilderna.
   Utsikten är verkligen helt fantastisk, ser fram emot när vi kan flytta in, då ska även huset och vår trädgård vara tiptop.
   Önskar dig en fin fortsatt lördag!

   Liked by 1 person

 1. Snacka om “a room with a view”. I ditt fall “a house with a view”. Helt fantastisk utsikt. Å egen swimming pool. Ni lär inte tröttna på varken utsikten eller poolen.

  Liked by 1 person

  1. Tusen tack för dina fina tänkvärda rader Barbro! “Tom-glo”, det låter verkligen som en avslappnande terapi och jag gissar att kommer att sitta där och glo många timmar framöver. Tid i mitt vardagsliv har jag fått sen vi lade ner vårt företag och det känns bara så underbart bra. Nu hoppas jag bara på att det inte ska ta allt för lång tid innan vi kan flytta in, det är en hel del som ska göras om i huset men tids nog…

   Liked by 1 person

  1. Tack Anki! Utsikten är verkligen fantastisk och jag ser verkligen fram emot att vi ska få allt klart så vi kan flytta in till våren. Golven ska förnyas och likaså köket, vardagsrummet ska byggas ut och alla fönster ska bytas, solpaneler ska placeras på taket som ska försörja all vår elektricitet och uteplatsen behöver ett riktigt ansiktslyft ect. etc. Men det är roligt och spännande men också lite lustigt med tanke på att vi från början bestämt att köpa något som var “färdigt att flytta in i”. Det här huset är ju precis motsatsen 🤣
   Önskar dig en fin kommande måndag!! Kramar!!❣️

   Liked by 1 person

 2. Härligt! Ser väldigt lovande ut. Hoppas att ni snart kan pusta ut och bara njuta av ert nya hem. Kommer till ro och även känner sig hemma.
  Den synen på kvällen är bra för harmonin i kropp och själ. Ha en framgångsrik och trevlig vecka!

  Liked by 1 person

  1. Tack så mycket Kristallina! Utsikten är helt fantastisk, alla dygnets timmar. Det var iallafalll vad de tidigare ägarna sa och efter vad jag upplevt hittills, så gissar jag att de har rätt.
   Önskar dig detsamma, en riktigt fin kommande vecka!

   Liked by 1 person

  1. Tack Claes! Vi ångrar inte en sekund att vi valde att lämna Malta och bosätta oss på Cypern. Trots att vi bara varit här i drygt fyra månader så känns det helt rätt.

   Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s