17 replies to “From Today’s Walk

 1. Så det blir höst även på Cypern, fast en annan höst än i Sverige;-) Albert Camus har en poäng där med att hösten är en andra vår. För visst är färgspelet under första delen av hösten betydligt färggladare än under våren.
  Underbara bilder, som vanligt:-)

  1. Klart det blir höst även här på Cypern och snart blir det ju vinter som sen övergår till vår och därefter sommar ;)) Alltså, ingen större skillnad, fast kanske lite ;))
   Tack för lovorden Beate!

 2. Underbara höstbilder! Temperaturerna hos er låter alla höstfärger träda fram. Det är inte alltid så här. Då blir allt bara gult.
  Nej, jag inte avundsjuk…. inte det minsta 😉

  1. Tack så mycket Kristallina! Här hade vi en riktig åskskur i natt, bra för naturen, sämre för min tvätt som hängde ute på tork 😂

  1. Tack Anki! I natt kom det första riktiga åskovädret och regnet öste ner. Det behövs verkligen eftersom det är så torrt i naturen. Enda “nackdelarna” var att all tvätt jag hängt ut på tork blev plaskblöt plus att vovvarna kom hem med väldigt leriga tassar. Hahaa… men vad gör det och på eftermiddagen sken solen igen.
   Ha en fin kväll 💚

 3. Höstfärgerna kommer verkligen till sin rätt mot en blå himmel, gladvackra lövbilder! Och Fanny i höstlandskapet tar priset. Det fina Camus-citatet känner jag igen, men du har nog döpt om honom, haha. Omöjligt att skriva kommentar, jag har skrivit min i förväg och kopierat in den. När man skriver hamnar man alltid i en bild, märkligt fel.

  1. Tack för din så fina kommentar och som vanligt ligger jag efter med att svara. Ber om ursäkt.
   Tack för att du påpekade problemet med att kommentera, själv märker jag ju ingenting. Har ingen aning om var felet ligger, kan bara hoppas på att det löser sig själv.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star