Still Life – Strawberry

Idag blev det inte mycket mer än en Gubbe.
Ljuvligt söt och god, unik, men snabbt borta och förbi.
Imorgon blir det något helt annat, smakrikt men inte sött…

Neither more nor less from Cyprus today.

13 replies to “Still Life – Strawberry

    1. Tack så jättemycket Kristallina! De är ljuvligt goda och bilden tog jag på Malta. Jordgubbar odlas även här men jag blir inte klok på när det är säsong. Idag när jag var i Supermarket sålde de lokala gubbar för nio euro per kilo. Frågade om det var säsong nu men hon förstod ingenting. Tror jag behöver lära mig några grekiska fraser 😉

  1. Så snyggt med bara några färger och speglingen! Förra sommaren åt jag mängder med gubbar, hittade en speciell sort som alltid var smakrik. Köper man utanför säsong, i alla fall här, så smakar de gurka.

    1. Tack snälla för dina rader. Är det något jag möjligen saknar från Malta så är det deras söta, ljuvligt goda jordgubbar. Säsong till jul och under sommaren. Här finns det också lokalt odlade gubbar men jag har aldrig köpt några. Dels är de på tok för dyra och dels ser de inte alls goda ut. Fast gurka tror jag inte om de smakar, hahaa.. gissar snarare att de är en smula beska.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star