Walking above Mavrokolympos Dam -Paphos

Sometimes I leave my camera at home when I walk my doggies and I rarely, if ever, take pictures with my phone. So it was a pleasant surprise when I saw the results of the photos I took with my mobile phone the other day, just before sunset. The images are from where we usually walk, in the large natural area above Mavrokolympos dam. Notice the white chair and the old sofa, placed as if in the middle of nowhere.

Just another Magic Sunset.

Now in mid-March it gets dark just before 6pm here in Paphos and we are close to the vernal equinox.

13 replies to “Walking above Mavrokolympos Dam -Paphos

 1. Vilka läckra och vackra bilder! Din mobil tar utmärkta bilder, inget fel på dom inte. Med tanke på kvalitén kanske du kan lämna din tunga kamera hemma framöver. Gissar dock att makrobilder inte blir lika bra med mobilen – eller…

  Liked by 1 person

  1. Tack BP. Blev förvånad över att bilderna blev så pass bra men jag föredrar ändå en “riktig” kamera, där har jag mer kontroll.

   Like

  1. Ja, det är ett jättefint område för mig och vovvarna att gå i och så nära där vi bor. Tack snälla för din kommentar Anki. Kramar!

   Like

 2. Vad jag gillar gula solnedgångar de milda färgerna innan de starkare träder in. Jag kanske ska ge upp tanken på en kompaktkamera om mobiler nuförtiden tar så bra bilder. Sååå vacker serie på er promenadväg! De rostiga tunnorna är som skulpturer, men soffan… Även det sista fotot i orange, rosa och lila är förstås jätteläckert med växtsilhuetten.

  Liked by 1 person

  1. Måste medge att jag blev lite förvånad över resultaten men känner ändå att mobilen inte har en chans mot en “riktig” kamera. Dels när det gäller macro naturligtvis men även vid andra motiv har jag mer kontroll över inställningar. Har faktiskt inte brytt mig om att ens titta efter hur man manövrerar vid fotografering med min iphone. Det bara blir som det blir och många bilder var det bara att kasta. Nej, jag tror inte att dagens mobiler kan ersätta det vi kallar riktiga kameror, iallfall inte ännu.
   Tusen tack för dina rader!!

   Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star