I samspel och harmoni

IMG_2568-2Djur och människa i harmoni. Att vovven blundar beror säkert på en känsla av trygghet där i famnen.
Det lilla vecket i pannan och de vaksamma öronen kan säkert vilken hundkännare som helst tyda.

IMG_2347 I samspel med kameran riktad mot Valletta. Lägg märke till tatueringen på armen, gilla eller ej.
Betydelsen av alla hänglås som trängs på broräcket känner nog de flesta till. Symbolen för evig kärlek.

Torsdagtema / i Like

Kan säga att det var väldigt svårt att få ihop ett inlägg idag. Inte för att regnet öser ner, termometern visar 13 grader och det blåser som fan sjutton. Saknar inspiration och harmoni i både kropp och själ just nu. Att en enda människa, som jag dessutom inte känner, utan att säga eller skriva ett ord, bara genom antydan, kan beröra så starkt känns ofattbart.

images7

….och livet går självklart vidare 😉

16 replies to “I samspel och harmoni

 1. Den hunden njuter för fullt, det syns lång väg och en lycklig matte har h*n också. Tvåan är en å typisk Anita-bild där allt är perfekt. Fotografen inklusive tatuering och kamera knivskapa mot suddiga Valletta. Den bilden skulle jag kunna dö för om du förstår vad jag menar.

  Du verkar vara aningen nere idag. Anita, följ rådet på skylten med snobben. Eller så följer du mitt motto: If you can’t win them, beat them 😉 Å “you can’t win them all”. Och mig och många fler med mig har du vunnit, det vet du hoppas jag 🙂

  13 grader och blåst på Malta är ingen höjdare, vilket ju inte direkt bidrar till bättre humor heller kan jag tänka mig. Fyra grader, grått, ruggigt och blött ute här hemma. För att inte tala om att det är mörkt klockan 15:30. Bara bita ihop och sätta dunjackan på 😉

  Kram!

  Like

 2. Trist med regn och gråväder. Men snart skiner solen igen – både inombords och bokstavligen.
  Härliga bilder båda två. Minen på hunden är oslagbar. Tala om en som njuter!
  Tvåan känner jag väl igen. Har ett par själv bilder därifrån. Och måååånga fler från besöket på din fina ö.

  Like

 3. Ja, den hunden njuter för fullt och den verkar vara van med “sittställningen” också. Toppen bild!
  Fotografen är förstås lika bra men mitt hjärta brukar snarare smälta för en obekant hund än för en obekant man 😉 Man kan nästan se vad han har på kamerans display.
  Annars då…. livet går vidare, absolut!

  Liked by 1 person

 4. Men oh, vilket fint foto, det är så naturtroget att jag nästan kan känna på den silkeslena hundnosen! Det kan inte vara så att det blåste där och hunden blundar lite med ögonen i blåsten? Så gör min lilla fis nämligen…
  Jag tycker mig se att väldigt många känner en viss tristess, och energibrist nu, inte konstigt alls. Du ska se att det vänder..

  Like

 5. Hunden på första bilden utstrålar ren och skär njutning. Vilken känsla!
  Tatueringar är inte min grej, om man säger så.
  Idag är det fredag, en ny dag med nya möjligheter. Hoppas att den blir bättre än gårdagen. Att inspirationen och harmonin bara var på tillfällig utflykt. Goda “vänner” kommer alltid tillbaka.

  Like

 6. Nydeleg bilde av hunden som nyt livet på armen til sin “mor”
  Herleg å sjå det gode samspel mellom dur og mennesker.
  Fint bilde av fotografen ved gjerdet. Eg lika litt tatovering, men ikkje når heile kroppsdeler er dekt.

  Fin fredag !

  Like

 7. Fantastiskt av dig att se de här samspelen.Det är som jag alltid sagt att du är fenomenal på det där.Du har öga för det som inte jag har. Fast vi är alla olika och var och en har sin gåva. Sänder många kramar till dig för livet är inte roligt ibland, och inte alltid lätt att komma igen. Jag vet för livet har varit tufft för mig men jag har överlevt tack och lov. Det går men viktigt är det att ibland bara vara i en känsla även om den är negativ för den ebbar ut fortare då tycker jag men vi är olika och behöver olika mycket tid att komma igen. Ta hand om dig.

  Like

 8. Vilken underbar bild med vovven så skulle jag också vilja göra med våra men tyvärr är dom för stora 🙂
  Känner likadant satt i valet och kvalet om jag skulle göra I Like men snart är det nog full fart och vi är på banan igen 😉
  Själv har jag gjort rent hus med några irl människor som aldrig fanns där när man behövde dom och hade synpunkter på det mesta, känns riktigt skönt kan jag tala om.
  Ha en skön helg och sköt om er Stor Kram
  http://ingemix.bloggplatsen.se/2015/11/26/11222995-torsdagstema/

  Like

 9. Jag tror som Paula, att hunden blundar mot blåsten som dessutom får öronen att fladdra. Öronen ser avspända ut, inte spänt lyssnande.

  För övrigt låter som om du och jag var i samma känsloläge igår, fast av olika anledningar.
  Känner som BP, man kan inte vara älskad av alla. Ont gör det, men bara så länge som man själv tillåter det att göra ont. Och kom ihåg att vi är många här ute som älskar dig!

  Like

 10. Vilken underbar hundbild!!! Den andra bilden på bron, där stod vi i mars och tog foton på son med flickvän 🙂
  Trist med skitväder och må bläää, men säger som flera här..vi gillar dej Anita!!!! Sköt om dej! Varm kram!! ♥

  Like

 11. Den första bilden är helt ljuvlig! Hunden ser verkligen ut att njuta! Jag vet inte vad som hänt dig men absolut kan en enda person med ett enda ord förstöra ens dag: Hoppas det har gått över nu! Önskar dig bara gott i ditt härliga väder! 🙂

  Like

 12. Underbara bilder båda två. Tatueringen var minst sagt annorlunda, men jag gillar den 🙂
  Känslan du kände när du skrev inlägget känner jag också igen. Är man godhjärtat kommer det som en total överraskning, varje gång, att någon kan ha för avsikt att man skall må dåligt. Hoppas det känns bättre nu. Kram

  Like

 13. Det var precis det jag tänkte när jag såg bilden, att hunden ser så trygg ut, alltså innan jag läste din text. Underbart fångat Anita! Den tjejen borde få tillgång till bilden!

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star