16 replies to “Blommor och blad

 1. Det där får humöret att höjas den mörka kvällen, i Kårböle där det precis börjat regna, och temperaturen ligger på +4 grader. Ska bli spännande, och se om det blir snöskottning, eller mer sandning i morgon bitti.
  Svante

 2. Hahaha! Gillar din och Svantes konversation:-) Här har SMHI också hotat med snö, fast först i övermorgon om jag minns rätt. Hellre minns jag dock fel här;-)

  Tusen tack för färgterapin med härliga blommor. Här gillar jag “igelkotten” överst till vänster bäst. Verkar ha snöat in mig på “överst vänster” här hos dig idag;-)

 3. Svar: Inga tankesvackor hos dig inte. Jag borde ha skrivit att renoveringen av Östermalmshallen började redan i april 2016. Bygget ska vara klart i april 2018. Så då blir det två år totalt.

  Klart kommentarer till äldre inlägg syns. Men Anni hade visst ställt en fråga någon gång som jag glömt att besvara. Så skriver hon i alla fall i ytterligare en kommentar. Jag kommenterar nästan alltid i gamla inlägg. Det ska ju vara relevanta kommentarer till texten tycker jag.

  Inga tankesvackor hos dig som sagt;-)

  1. Tycker också att vissna blommor kan vara riktigt fina. Det tycker inte Svante och därför la jag in några gamla bilder så han skulle bli glad. Bussigt, eller hur 😉

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star