19 replies to “Regel (149/365)

  1. Men snälla Annica, nu tror jag faktiskt att du skojar. Det här är varken en fågel eller blomma. Det är en trist och ganska så intetsägande låsaanordning som vi har på dörren på vår terrass mot det allmänna utrymmet. Men tack snälla ändå för din kommentar !!!

 1. Vilken intressant regel! Så rejäl, och med låsanordning och allt, men vill man bryta sig in vore det ju en enkel sak att bara skruva bort bläcket på den vänstra sidan 😉 Snyggt fotat med fokus på de intressanta detaljerna på den högra sidan, och den horisontella linjen gör att blicken söker sig vidare till skruvarna på vänstra sidan. Även en regel kan bli ett snyggt foto 🙂

  1. Tack Kristallina. Fast snyggare ting har jag sett och fotograferade den endast för temats skull fast nu var det ju ingen hasp 😉

 2. Reglar är ju i vanliga fall inte så där direkt upphetsande. Men ingen regel utan undantag – din regel alltså. Grått mot brunt och lite rost på skruvarna på det – jag är helt nöjd med resultatet av ditt eget tema 🙂

 3. Svar: Tusen tack Anita för din kommentar!!! Att få en sådan komplimang från ett fotoproffs väger högt kan jag säga, väldigt högt! För jag vet ju att du är ärlig i din “kritik”, vilket jag uppskattar oerhört. Varm kram från ett varmt och underbart Stockholm 🙂

  PS. På balkongen har värmen “lagrats” hela dagen. Nu klockan 23:00 är det forfarande 23 grader där – helt underbart :-). DS.

 4. Jag såg ditt svar på översta kommentaren men måste säga att jag förstår hennes kommentar! Din bild är jättefin! Visst är själva motivet inget att hetsa upp sig för men att ta en fantastisk bild på ett så vanligt/tråkigt motiv är inte alls det lättaste och det tycker jag du lyckats med jättebra här! Så var nöjd med din bild! Det skulle jag ha varit! 🙂

 5. Håller med Anneli. En fantastisk bild på ett, egentligen, intetsägande föremål men du har verkligen fått till det. Och ett roligt tema blev det ju också:=)

  Tack för din mycket värmande kommentar hos mig. Den stärkte mig mycket :=) Underbart med stöttning från bloggvänner:=)

 6. Snygg vinkel du har hittat. Gillar färgerna. Trevligt tema kommer det att bli nästa år 🙂 Jag gillar verkligen både gamla lås och reglar. Allt var så mycket enklare förr.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star