Regel (149/365)

Trodde faktiskt att det här var hasp men en hasp har en krok medan den här har en regel och är en skjutregel. För att inte ha fotograferat till ingen nytta hittar jag som reglerna medger på ett eget tema som då blir regel.
🙂

Eget tema 6 / Regel


Publicerat

i

Comments

19 responses to “Regel (149/365)”

 1. annicaaktiv Avatar

  Jag älskar din bild, den är så vacker 🙂

  1. maltanita Avatar

   Men snälla Annica, nu tror jag faktiskt att du skojar. Det här är varken en fågel eller blomma. Det är en trist och ganska så intetsägande låsaanordning som vi har på dörren på vår terrass mot det allmänna utrymmet. Men tack snälla ändå för din kommentar !!!

   1. annicaaktiv Avatar

    Jag håller fast vid min kommentar…den är vacker 🙂

 2. Tony D Avatar

  Något udda modell på denna skjutregel, man skall nog kunna sätta en hänglås i hålen.

  1. maltanita Avatar

   Tack för din reflektion Tony 🙂

 3. annettejuhlin Avatar

  Vilken intressant regel! Så rejäl, och med låsanordning och allt, men vill man bryta sig in vore det ju en enkel sak att bara skruva bort bläcket på den vänstra sidan 😉 Snyggt fotat med fokus på de intressanta detaljerna på den högra sidan, och den horisontella linjen gör att blicken söker sig vidare till skruvarna på vänstra sidan. Även en regel kan bli ett snyggt foto 🙂

 4. Kristallina Avatar

  Även en regel kan vara snygg om den är fotat i rätt vinkel.

  1. maltanita Avatar

   Tack Kristallina. Fast snyggare ting har jag sett och fotograferade den endast för temats skull fast nu var det ju ingen hasp 😉

 5. bpz3 Avatar

  Reglar är ju i vanliga fall inte så där direkt upphetsande. Men ingen regel utan undantag – din regel alltså. Grått mot brunt och lite rost på skruvarna på det – jag är helt nöjd med resultatet av ditt eget tema 🙂

 6. bpz3 Avatar

  Svar: Tusen tack Anita för din kommentar!!! Att få en sådan komplimang från ett fotoproffs väger högt kan jag säga, väldigt högt! För jag vet ju att du är ärlig i din “kritik”, vilket jag uppskattar oerhört. Varm kram från ett varmt och underbart Stockholm 🙂

  PS. På balkongen har värmen “lagrats” hela dagen. Nu klockan 23:00 är det forfarande 23 grader där – helt underbart :-). DS.

 7. Susanne Avatar

  Kul info, hade jag nog inte tänkt på. Läckert bild av något så enkelt.

 8. Steve Avatar

  Bra med möjliggörande regler.

 9. evacarolasvensson Avatar

  Snyggt och avskalat, gillas. Härlig färgskala.

 10. Anneli - A'la Foto Avatar

  Jag såg ditt svar på översta kommentaren men måste säga att jag förstår hennes kommentar! Din bild är jättefin! Visst är själva motivet inget att hetsa upp sig för men att ta en fantastisk bild på ett så vanligt/tråkigt motiv är inte alls det lättaste och det tycker jag du lyckats med jättebra här! Så var nöjd med din bild! Det skulle jag ha varit! 🙂

 11. Kerstin Avatar

  Håller med Anneli. En fantastisk bild på ett, egentligen, intetsägande föremål men du har verkligen fått till det. Och ett roligt tema blev det ju också:=)

  Tack för din mycket värmande kommentar hos mig. Den stärkte mig mycket :=) Underbart med stöttning från bloggvänner:=)

 12. thyrakristina Avatar

  Roligt eget tema som jag håller tummen för att det ska komma med! Fin bild!

 13. mallan Avatar

  Kul tema med många tolkningsmöjligheter.

 14. skrifvarstugan Avatar

  Snygg vinkel du har hittat. Gillar färgerna. Trevligt tema kommer det att bli nästa år 🙂 Jag gillar verkligen både gamla lås och reglar. Allt var så mycket enklare förr.

 15. Lealetar Avatar

  Rolig och fyndig beskrivning. Gillar bilden och temat, tror temat kan ge flera tolkningar!

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d bloggers like this: