15 replies to “Earth Garden Festival 2017 part 3

 1. Du vet Anita – nu, efter tre inlägg drån festivalen förstår jag precis varför du har “övergivit” 365 photos. Du vill ju visa bilder som DU gillar och inte foton spm du MÅSTE ta för att följa alla teman. Japp, jag förstår dig!!!
  Å än en gång – vilken roligt “rastafari-stämning” det var på festivalen. Å den har du fångat perfekt, men det har jag ju redan sagt 😉

  PS. Gissar att du och maken drog upp medelåldern en aning. Det brukar vi också göra. Eloge till er och oss :-)))) DS.

  1. Hahaa.. visst drog vi upp medelåldern där vi gick lite kutiga och stödde oss mot våra käppar medan vi sakta ledde varandra framåt med varsin hörlur i handen 😉 Man är inte äldre än man gör sig och ålder är bara en siffra, ok, två siffror. Känner mig faktiskt inte särskilt ålderstigen även om många runtom ofta är betydligt yngre 😎
   Tack för din kommentar BP 🙂

 2. Många olika uttryck och känslor här – kul att studera människorna i omgivningen när de inte vet att de blir fotade 🙂 Härliga bilder igen!

 3. Din serie bilder från festivalen gav flashbacks från när vi var på Ibiza på 70-talet. Där fanns “övervintrade” hippies från sena 60-talet tidiga 70-talet som sålde mat och produkter och de var omgivna av batikfärgade tyger i den tidens mönster.

 4. En sådan marknad skulle jag vilja ha i Sverige, lite bohemiskt över det tycker jag…på ett positivt sätt, ett sätt att visa att allt inte måste vara perfekt för att vara just perfekt, stämningsfullt och positivt.

  1. Allt måste inte vara perfekt, det är sant och allt var inte heller perfekt vilket var perfekt passande för en Festival som den här. Tack för din reflektion Magnus 🙂

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star