Glasklart…

Så blev ytterligare en tavla färdig, den här är ganska stor. Det är alltid lika roligt att få vara med och att se hur motivet växer fram. Från en vit målarduk till färdigt resultat. Saknar själv både förmåga och fantasi att måla men försöker istället att på mitt sätt skapa något med hjälp av min kameran. Det här är inte min skapelse.

Yet, another painting was completed. This one is quite big, 135 x 105 cm. It’s fun to be involved, to see how the painting evolves. From a white canvas to a finished result. I don’t have the ability or the imagination to paint by myself, but try to create through my camera instead. This is not my creation, it’s my husband’s painting.

 

 

 

 


 

Comments

25 responses to “Glasklart…”

 1. Replicant Core Avatar

  Inte din skapelse men ändå finns den där.
  Vacker skapelse är det!
  Önskar dig en fin Midsommar.

  1. maltanita Avatar

   Tack så jättemycket och jag önskar en fin Midsommarhelg till dig också.

   1. Replicant Core Avatar

    Tackar. 🙂

 2. Lantlivsbilder Avatar

  Tärningen är kastad, på vinst eller förlust. Trevlig bild.
  Svante

  1. maltanita Avatar

   Tänk att just det hade jag tänkt mig som rubrik, “Tärningen är kastad” men nu blev det inte så. Tack för din kommentar Svante och Glad Midsommar !

 3. Kristallina Avatar

  Gillar tavlan väldigt mycket! Vet hur det är när man är med och ser motivet växa fram. Hade ju också en konstnär vid min sida 😀

  1. maltanita Avatar

   Tack Kristallina, ja du vet ju hur det är. Önskar dig en fin Midsommar ❤

 4. nildamacedopaulino Avatar

  Nice BLOG!!! ADD my blog too!!! Kisses <3 <3 <3

 5. leila Avatar

  Vilken vacker bild. Önskar jag kunde måla. Målade lite då jag för många år sen gick ett rehabiliteringsprogram men fick aldrig till det som jag ville. Jag fotar istället, presis som du 🙂 Ha det gott// Leila

  1. maltanita Avatar

   Tack för dina rader Leila och jag önskar dig en fin Midsommarhelg // Anita

 6. bpz3 Avatar

  Helt fantastiskt! Har ju beundrat din man:s tavlor förut. Å det som slår mig är att han gör så många olika målningar i helt olika tekniker, för att inte tala om motiven. Glaset ser ju ut som om det var ett foto. Otroligt bra! Visade målningen för min man som i motsats till mig kan rita/måla (det var hans jobb) och han gapade bara han med. Vilken talang din man har – eller rättare sagt är – Anita!!!

  Gör han utställningar? Om inte, borde du tvinga honom att göra det!!!

  Glad midsommar till dig och maken på Gozo!!! Kram:-)

  1. maltanita Avatar

   Tack snälla Beate. Ska framför dina lovord till maken. Glad Midsommar till dig också ❤

 7. skrifvarstugan Avatar

  Wow…..vilken konstnär du har funnit ! 🙂 Hoppas ni får det riktigt härligt på Gozo ! GLAD MIDSOMMAR TILL ER !
  KRAM <3

 8. Anki Avatar
  Anki

  En fantastisk tavla … så fint med det klara glaset och tärningarna! Han är väldans duktig din make!
  Ha nu en riktigt fin helg där på Gozo!
  Kram

  1. maltanita Avatar

   Tack Anki !

 9. Steve Avatar

  Tänk vad ett tärningskast kan resultera i. En SÅ läcker tavla. Ha de gott på Gozo!

  1. maltanita Avatar

   Tack Steve, ska hälsa maken.

 10. evacarolasvensson Avatar

  Jag kan inte måla men med kameran gillar jag att måla på mitt vis. Din man däremot är fantastisk på måla! Ha en härlig midsommar 😎💐

  1. maltanita Avatar

   Tack Eva ! Ja, vi målar och skapar nog alla fast på vårt eget sätt. Härlig Midsommar till dig också !

 11. enlundabosbetraktelser Avatar

  Vacker tavla! Jag önskar också att jag kunde måla och skapa vackra konstverk. Har alltid känt att jag är helt talanglös för konstnärligt skapande. Men börjar vänja mig vid att foto också är konstverk och att det krävs en del att ta bra bilder.

 12. Eaqhan Avatar

  Snyggt målat.

  /Skvitt

 13. mallan Avatar

  Han är duktig på att måla, din man. Det är inte lätt att få till glas så bra!

 14. Kerstin Avatar

  Vilken vacker tavla. En tavla som verkligen tilltalar mig. Undrar hur stor den är?

 15. Åke Avatar

  Vad himla läckert!!! Dessutom är den snygg 🙂

 16. claesbilder Avatar

  Läcker! 🙂

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d