Glasklart…

Så blev ytterligare en tavla färdig, den här är ganska stor. Det är alltid lika roligt att få vara med och att se hur motivet växer fram. Från en vit målarduk till färdigt resultat. Saknar själv både förmåga och fantasi att måla men försöker istället att på mitt sätt skapa något med hjälp av min kameran. Det här är inte min skapelse.

Yet, another painting was completed. This one is quite big, 135 x 105 cm. It’s fun to be involved, to see how the painting evolves. From a white canvas to a finished result. I don’t have the ability or the imagination to paint by myself, but try to create through my camera instead. This is not my creation, it’s my husband’s painting.

 

 

 

 


 

25 replies to “Glasklart…

  1. Tänk att just det hade jag tänkt mig som rubrik, “Tärningen är kastad” men nu blev det inte så. Tack för din kommentar Svante och Glad Midsommar !

 1. Gillar tavlan väldigt mycket! Vet hur det är när man är med och ser motivet växa fram. Hade ju också en konstnär vid min sida 😀

 2. Vilken vacker bild. Önskar jag kunde måla. Målade lite då jag för många år sen gick ett rehabiliteringsprogram men fick aldrig till det som jag ville. Jag fotar istället, presis som du 🙂 Ha det gott// Leila

 3. Helt fantastiskt! Har ju beundrat din man:s tavlor förut. Å det som slår mig är att han gör så många olika målningar i helt olika tekniker, för att inte tala om motiven. Glaset ser ju ut som om det var ett foto. Otroligt bra! Visade målningen för min man som i motsats till mig kan rita/måla (det var hans jobb) och han gapade bara han med. Vilken talang din man har – eller rättare sagt är – Anita!!!

  Gör han utställningar? Om inte, borde du tvinga honom att göra det!!!

  Glad midsommar till dig och maken på Gozo!!! Kram:-)

 4. En fantastisk tavla … så fint med det klara glaset och tärningarna! Han är väldans duktig din make!
  Ha nu en riktigt fin helg där på Gozo!
  Kram

 5. Vacker tavla! Jag önskar också att jag kunde måla och skapa vackra konstverk. Har alltid känt att jag är helt talanglös för konstnärligt skapande. Men börjar vänja mig vid att foto också är konstverk och att det krävs en del att ta bra bilder.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star