Flowers & Colors

Above, you see flowers from San Anton Gardens in Attard where I was last week. All planted but so beautiful and full of colors. Click on an images to enlarge. Below are some wild flowers from Ta Qali National Park. Yesterday I came home with more than 300 pictures in my camera after visiting the park for a few hours. There are hundreds of different wild flowers and trees in the park, many of which I never seen before, plus insects… …so it’s likely that there will be more wild flowers here, from my little corner of the blogosphere.

41 replies to “Flowers & Colors

   1. Ja jag tror också att jag missade Vallmon, men det var ju så många blommor. Det var ju nästan lika många som snöflingorna, som vräker ner hos mig nu, Temperaturen sjönk 9 grader på 20 minuter, och är nu -3 grader. Snöskottning igen imorgon gissar jag.
    Svante

    Liked by 1 person

 1. Färgterapi när den är som bäst:-) Den enda blomman som jag kände igen var vallmon. Gillar skarpt att titta på färgglada blommor och sniffa på dom, men har inte den blekaste vad dom heter. Okej då, pelargoner känner till och med jag igen;-)

  Liked by 1 person

 2. Vilken blomprakt och vilka färger, intensivt och vackert. Det är nästan så att ögonen blivit avvanda under den långa vintern med bara några färger och ibland nästan sv/vitt. Jag fastnar för bilden på vallmon och den nedre växten som står så vackert mot den gröna bakgrunden. Jättefina blomsterbilder!

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star