30 replies to “Macro Moments

  1. Åhh.. skillnaden är jättestor mellan Malta och Cypern, här finns stora naturområden med enbärsträd, eucalyptus och valnötsträd. På Malta finns det nästan ingen skog kvar, naturen här är fantastisk, mycket mer tropiskt och jag kan bara föreställa mig hur det kommer att se ut efter att de första regnen börjar falla, nu är det väldigt torrt efter den heta sommaren. Det känns som det finns väldigt mycket att upptäcka här och vi ångrar inte en sekund att vi lämnade Malta.
   Tack så mycket för din kommentar Barbro!

   Like

 1. Dessa vackra varelser, så vackert fotade av dig! I år jag inte fotat en enda trollslända kommer jag på, vet inte var de har varit. Även jag fastnar lite extra hos den med skuggan, det blir många vingar sammantaget. Men den långnosade insekten, vad är det för något?

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star