23 replies to “WPC – Beloved

  1. Hahaha:-) När jag läste rubriken anade jag att det var Fanny som du skulle visa. Å där fick jag ju rätt:-) Å då jag antar att din man läser din blogg så var det då så himla smart att du nämnde honom först;-) Han verkar ju liksom min man och jag vara aningen “bloggskygg”, vilket jag förstår helt och hållet. Bilderna på Fanny är en 10-poängare, som vanligt alltså:-) Å du – har bara sett ett fåtal bilder av din man under alla år jag följt din blogg, men kan säga att “beloved” passar perfekt in även på honom:-)

    Liked by 1 person

    1. Klart du gissade rätt fast du gissade även lite fel. Min man är totalt ointresserad av min blogg och allt vad den innebär och läser den aldrig 😐

      Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star