41 replies to “Whatever will be, will be…

 1. Take care Anita, much love to you and Fanny and we look forward to your return 🙂💖🐕 xxx

 2. När jag såg bilderna som är fantastiska förresten var det första jag tänkte på att “dunbollen” i första bilden höll ett gevär i handen. Den i andra fotot också förresten;-) Ja, jag vet att jag har en livlig fantasi:-)

  Tycker du är lite väl hårt mot dig själv. Jag menar om du inte har tid att kommentera hos andra så behöver du väl inte “beröva” oss (=mig) nöjet att titta på dina suveräna foton!!! Du verkar ha dåligt samvete för att du inte hinner med kommentarer. Snälla, ha INTE det!!! Det är ju så många som njuter av dina enastående bilder. Så när du känner för det – lägg upp ett inlägg! Pleeeeaaaaase:-)

  Kram tjejen! Mejla om du vill “yla av dig” som min favo kollega Yvonne brukar säga;-) DS.

  1. Hahaaa.. din fantasi har inga gränser!
   Du är snäll du men jag vet att du förstår att det inte fungerar att lägga ut nya inlägg och samtidigt “strunta i” att kommentera eller besöka de som besöker dig. Det handlar om att ge och ta, det vet jag att du också tycker.
   Skulle gärna “yla av mig” fast just nu känns det som det inte skulle hjälpa. Det som sker det sker och det som sker, sker just nu i snigelfart och med ständiga motgångar.
   Nu fick jag “yla” lite iallafall 🙂

 3. Att läsa och kommentera alla bloggvänner tar sin tid … och jag förstår hur du känner. Jag kommer att sakna dina underbara inlägg och hoppas att du snart får tid igen!
  Ha det gott och tänk lite på dig själv nu! Kram.

  1. Tusen tack snälla Anki. 💕 Har egentligen ganska så mycket tid just men kan inte koncentrera mig när jag ska skriva kommentarer eller göra nya inlägg. Det är så mycket just nu som jag vill få gjort men ett steg framåt medför istället två steg bakåt. Ser fram emot att allt ska bli “som vanligt” igen.

 4. I was away for a while (not posting anything for almost 2 months), but I see, you are still in love with the beauty of your Maltanese nature 🙂 That’s good as I suggested to my sister Malta as our destination for 2019 and she accepted it 😀 This June we went together to Montenegro for 8 days and that was a great adventure. Now is time for Malta. We are already setting our minds to it ….

  1. I’m really happy that you chose Malta as your destination 2019. Don’t forget to let me know when in June you are coming. Looking forward to your visit!!!!!!! 😀

 5. Ta hand om dig 🙂 Förstår precis hur du känner. Jag hamnar där själv lite då och då. Ofta pga för mycket runt omkring men även ibland när jag drabbas av det jag kallar hjärntrötthet. Känner igen dom där kraven som egentligen inte ska finnas men finns där ändå. Vi “ses och hörs” när DU känner att DU vill och mäktar med det. 🙂

 6. To be or not to be hamnar mina tankar i när jag ser dina fina bilder. Hoppas att det går att lösa bostadsproblemen och att ni kommer att trivas lika bra som i den förra. Allt har sin tid och att bloggen vilar ibland hör till. Sköt om dig!

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star