Everyday Life…

Everyday life in different parts of our world. Above you see a family at the market in Kota Kinabalu in Borneo, Malaysia and then a woman selling Pancake Crepes along Patong Beach in Phuket, Thailand.

All of these pictures are from my archive and memories from different trips. The images speak for themselves but you may be able to guess where they were taken. A few clues, three are from Malta one from Singapore, one from Sicily and the rest from Borneo, Stockholm and California. Click on an image to enlarge.

26 replies to “Everyday Life…

  1. Så himla bra! Du har dokumenterat vardagslivet i olika världsdelar på ett helt perfekt sätt. Snacka om kulturkrockar där, bra krockar alltså. Inga problem att hitta vardagslivsfoton från Stockholm;-) Men konstigt nog – eller nej, det är nog inte så konstigt – gillar jag dina mera “exotiska” miljöer ännu bättre. Är nog hemmablind – eller inte,-)

    1. Visst är det lätt att bli hemmablind. När jag kommer till Stockholm efter arton år på Malta känner jag mig som en turist och ser många “exotiska” miljöer som jag inte ens lade märke till när jag själv bodde i där 🙂

  2. Det är såå intressant att få ta del av vardagslivet i olika delar av världen! Tack för din fina dokumentation och härliga bilder!

  3. Fantastiskt spännande och vackra gatubilder. Du har verkligen fångat ögonblicken. Och vilka färger! Wow!! Riktigt spännande bildserie 🙂

    1. Tusen tack Susanne för din så positiva kommentar. Var lite orolig för att det var lite för många bilder som druknande i varandra.

  4. Underbar bildeserie med situationsbilder. Jag märker att jag fastnar för de lugnaste: den med personen som skurar i porten och bara foten sticker ut är så himla bra! Fler: pojken med dragspelet, höbalarna sida vid sida med bilarna, mannen på stranden med spegling i kratrarna – så vackra färger – personen med vespan med packning på ryggen, crepekvinnan, så koncentrerad på det hon gör – men också den första bilden på den förvånade familjen där barnet inte får den uppmärksamhet den behöver.

    1. Tack för en helt underbar kommentar snälla Du! Det är så roligt att du verkligen tittar på bilderna. Vet att jag skrivit det tidigare men jag uppskattar det så mycket.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star