Gentle

Fanny loves warmth. Today it has rained the whole day, it’s windy and only 9 degrees.
She refuses to go out for a walk and now she is sleeping close to the fireplace.She’s not so fond of cats, but likes to chase them.Tuesday Photo Challenge – Gentle

21 replies to “Gentle

 1. Det måste var riktigt busväder, när du inte lyckas lura ut hunden, när kisse ligger, och väntar. Jag känner igen blicken du fick, när du tog bilden, på Fanny.
  Svante

  Liked by 1 person

  1. Fanny gillar inte katter som ligger stilla, de är bara roliga när de springer så hon kan jaga upp dem i ett träd. Tack för din kommentar Svante!!

   Like

   1. Mina hundar förutom familjens Tax, har tyckt om Katter, och de katter jag haft har gillat hundarna. Taxen fick en omgång av en katt, som liten valp, och det glömde han aldrig under sina 18 år, jag var 5 år när föräldrarna skaffade Taxen.
    Svante

    Liked by 1 person

    1. Det är jag som lärt Fanny att undvika katter från hon var valp. Det finns så många vildkatter på vissa platser där vi går och det bästa är att bara gå förbi, när hon är kopplad.

     Liked by 1 person

 2. Hahaha! Det är nog en himla tur att du bor på Malta. Alltså jag menar om Fanny vägrar gå ut vid regn och nio grader så undrar jag hur hon hade agerat idag här – nollgradigt och isgata, där inte ens mina Icebugs var säkra… Misströsta inte Anita, om några veckor är det vår igen hos dig – och mig;-) Fannys filt är sååååå himla fin. Gnager hon på ben? Ja, inte dom på filten såklart men märgben och liknande. Eller äter Fanny bara vanlig hundmat som du köper i affären?

  Den katten var ju hur söt som helst. Gillar inte katter, men den kattens ögon var ju bedårande.

  PS. Tusen tack för din kommentar. Den var verkligen efterlängtad:-) DS.

  Like

 3. Vad mysigt Fanny har det och vilken fin filt! Katten är riktigt vacker. Fizz (min hund) bryr sig inte ett dugg om katter ute. Han har två egna i familjen och det räcker och blir över för honom 😉 Ha en trevlig ny vecka!

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star