Windblown

Några bilder från en av många promenader i “skogen” tillsammans med fina Fanny.Menar du att vi ska gå hela den där långa vägen tillbaka till bilen? Det är faktiskt 30+!Ja, men vi går i skuggan, mellan träden så känns det inte så varmt.
Fast den där bilden är ju faktiskt från en annan skog.…och vi kan ta en och annan paus, ser kanske lite snårigt ut.Titta, matte lyckades fotografera en fågel!

(S)kottår.Kanske inte den bästa skogen om man vill hugga sig en gran till Julhelgen.Nu är vi framme, nästan, tror jag.
Äntligen! Vi har ju gått i flera timmar, nu vill jag hem.. …fast det verkar som att vi gått lite vilse. Ser du var bilen är?Åhh nej!!Kanske ska vi prova att gå åt det där hållet istället.
Äntligen hemma!
Tror matte blev lite snurrig, kanske fick hon en släng av värmeslag
.
Det här inlägget passar ju jättebra till Susan’s Trees on Tuesdays
fast att tisdagen redan passerat verkar hon inte ha insett ännu.

Comments

18 responses to “Windblown”

 1. bpz3 Avatar

  Hahaha! Ja, om Fanny själv hade haft en blogg, så hade hon precis skrivit det du gjort! Ett av dina roligaste inlägg:-) Med det menar jag att du lät Fanny kommentera. Underbart Anita:-)
  Å bilderna är som vanligt fantastiska. Gillar speciellt den med stammarna. Där hade jag också gått vilse;-)

  1. Anita Avatar

   Tack för din som alltid så positiva kommentar.

 2. Mr. Ohh's Sideways View Avatar

  Beautiful pictures and a great Schultz Quite

  Stay well and laugh when you can

  1. Anita Avatar

   Thank you very much for your comment Mr. Ohh!

 3. Sri Avatar

  Nice Pictures

  1. Anita Avatar

   Thank you kindly for your comment Sri.

 4. Anki Avatar

  Passar perfekt hos Susan! Undrar var hon håller hus … redan torsdag och inget inlägg från henne, inte igår heller.
  Som alltid fantastiska bilder och såå kul att det är Fanny som leder oss genom er promenad 🙂 ibland, ja, ganska ofta tänker jag att det skulle vara kul att gå där tillsamman med dig och Fanny i er fina natur, men den här gången är jag glad att jag inte är det … vilken värme!

  1. Anita Avatar

   Tack för din fina kommentar Anki. Ja, det vore verkligen roligt att få ha ditt sällskap när jag är ute på äventyr med Fanny. Synd att det inte går att förverkliga.
   Tror Susan har semester och kopplar av från bloggandet. Hon var ju väldigt aktiv under lång tid. Vi får hoppas att det är så och att hon snart dyker upp igen.
   Önskar dig en fin fortsatt onsdag! 😀

 5. Minton Avatar

  Förstår att Fanny blev trött nör det är så varmt
  Du har lite andra träd i din skog men de är så fina.
  Hur har det gått med parningen.
  Kramar från oss

  1. Anita Avatar

   Tack Anki! Fast i verkligheten var det inte så varmt när bilderna togs och vi gick varken i flera timmar eller vilse 😉
   Det har varit väldigt varmt här den sista tiden så vi har valt att ta de långa promenaderna tidiga mornar och sena eftermiddagar.

   När det gäller parningen så vet vi ingenting ännu. Fyra veckor måste vi vänta innan vetrinären kan ge besked och sista parningen med Ace var den 29:e juli. Känns långt att vänta men jag hoppas och tror att det blir valpar. Om inte får vi vänta till nästa år.
   Kram!!❤

 6. Kristallina Avatar

  Väldigt kul liten berättelse. Jag tror att hundar ganska ofta tänker: “Människor alltså…. suck” 😀
  Jättefina bilder på Maltas skog (och Fanny). Andra länder, andra skogar kan man väl konstatera. Jag har inte heller bloggat sedan 1 månad tillbaka. Det vill sig bara inte. Det är vädret, tidsbrist och ännu värre inspirationen. Alltid är det något. Ha det bäst, håller tummarna att det blir valpar.

  1. Anita Avatar

   Tusen tack Kristallina för din fina kommentar. Hoppas väder och inspiration går åt det positiva hållet hos dig. Tiden kan vi inte göra så mycket åt, mer än att prioritera 😀
   Tack för att du håller tummarna att det blir valpar. Känns lååångt att behöva vänta ända till 26:e augusti men vid närmare eftertanke, tiden går ju faktiskt otroligt fort, snart är det höst och vips så ska julgranen fram 😉
   Önskar dig en fin helg!!

 7. Amy Avatar

  What an enjoyable walk! 🧡💚

  1. Anita Avatar

   Thank you very much Amy for your kind comment! To walk in nature together with my beloved Fanny 🐕 is for me very valuable. Within three weeks we will have the result of the mating. I keep my fingers crossed that she will have puppies in September. 💖

   1. Amy Avatar

    💖💗

 8. claesbilder Avatar

  Lite annorlunda skogar jämfört med en del vi har här 🙂 Men vilse kan man tydligen gå även där 🙂

 9. Jag Avatar

  Tror att jag har skrivit det förr, det liknar naturen på norra Öland, vindpinade träd och kargt. Gillar speciellt bilderna där vägen leder till himlen. Läser att du skarvade lite, skönt det.

  1. Anita Avatar

   Tack snälla för din kommentar. Var tvungen att leta “skarva” på synonymer.se, inget uttryck jag känner igen men ja, det stämmer 😀

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d bloggers like this: