Kuching Photo exhibition

Yesterday, when I went out for a walk, there was a photo exhibition along the Sarawak River. I became so enthusiastic to photograph the amazing pictures and totally forgot to even think about setting my own camera, it was very close to the sunset. Anyway, I took some pictures that I would like to share.To each picture there was a short text, but I mixed it up. Today when I go out I’ll try to be more organized. These are just a few of many photographs along the river, which shows people from different cultures in Asia. More to come…

24 replies to “Kuching Photo exhibition

 1. Så roligt med fotoutställning utomhus. Vackra härliga porträtt, de flesta av bättre begagnade människor. Så skönt som motpol mot förhärligandet av ungdom och perfektion som tycks vara det enda som gäller i västvärlden.

  Liked by 2 people

  1. Visst är det fantastiskt med alla dessa äldre människor från helt andra kulturer än den vi är vana vid. Tror att skönhet betraktas på ett helt annat sätt, att det handlar om utstrålning och det har verkligen de här människorna. Tack “Jag” för dina rader!

   Like

  1. Visst är de fantastiska, önskar förstås att jag tagit dem själv 😉 Är inte heller särskilt bortskämd med utställningar hemma på Malta och när jag är i Stockholm brukar jag besöka fotografiska.

   Liked by 1 person

 2. Underbara bilder på vackra människor! Äldre människor har alltid fascinerat mig – och särskilt icke-europeér. Deras ansikten strålar ofta av harmoni, en inre glädje och tillfredsställelse – vilket västerländska ansikten sällan gör. Det ska bli intressant att se vad texterna säger – om du publicerar dem förstås.

  Liked by 1 person

 3. Det finns något visst med foton på äldre människor, speciellt från andra kulturer. Gamla människor har en viss “karaktär” om du förstår vad jag menar. Varje rynka verkar kunna berätta något. Å tänk på kvinnan med det stora hålet i örat – otroligt!

  PS. Hoppas maken kryar på sig snabbt. Hälsa honom:-) DS.

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star