Kuching Photo exhibition

Yesterday, when I went out for a walk, there was a photo exhibition along the Sarawak River. I became so enthusiastic to photograph the amazing pictures and totally forgot to even think about setting my own camera, it was very close to the sunset. Anyway, I took some pictures that I would like to share.To each picture there was a short text, but I mixed it up. Today when I go out I’ll try to be more organized. These are just a few of many photographs along the river, which shows people from different cultures in Asia. More to come…

Comments

24 responses to “Kuching Photo exhibition”

 1. Replicant Core Avatar

  Fin fotopromenad med härliga motiv.

  1. Anita Avatar

   Tack! Bildkvalitén blev inte den bästa då solen höll på att gå ner. Har tagit nya bilder idag men inte hunnit med att titta på dem ännu.

 2. Jag Avatar

  Så roligt med fotoutställning utomhus. Vackra härliga porträtt, de flesta av bättre begagnade människor. Så skönt som motpol mot förhärligandet av ungdom och perfektion som tycks vara det enda som gäller i västvärlden.

  1. Anita Avatar

   Visst är det fantastiskt med alla dessa äldre människor från helt andra kulturer än den vi är vana vid. Tror att skönhet betraktas på ett helt annat sätt, att det handlar om utstrålning och det har verkligen de här människorna. Tack “Jag” för dina rader!

 3. Steve Avatar

  Härligt! Så mycket glädje i dessa bilder.

  1. Anita Avatar

   Visst är det!

 4. evacarolasvensson Avatar

  Vilka underbara bilder, vad kul med utställning. Det är jag int bortskämd med , en ggr på bibblan och ett besök på Fotografiska….

  1. Anita Avatar

   Visst är de fantastiska, önskar förstås att jag tagit dem själv 😉 Är inte heller särskilt bortskämd med utställningar hemma på Malta och när jag är i Stockholm brukar jag besöka fotografiska.

 5. Leya Avatar

  Underbara bilder på vackra människor! Äldre människor har alltid fascinerat mig – och särskilt icke-europeér. Deras ansikten strålar ofta av harmoni, en inre glädje och tillfredsställelse – vilket västerländska ansikten sällan gör. Det ska bli intressant att se vad texterna säger – om du publicerar dem förstås.

  1. Anita Avatar

   Håller med, det finns en fantastisk utstrålning hos dessa människor och som fotografen fångat mycket bra. Nya bilder kommer, med text 🙂

 6. bpz3 Avatar

  Det finns något visst med foton på äldre människor, speciellt från andra kulturer. Gamla människor har en viss “karaktär” om du förstår vad jag menar. Varje rynka verkar kunna berätta något. Å tänk på kvinnan med det stora hålet i örat – otroligt!

  PS. Hoppas maken kryar på sig snabbt. Hälsa honom:-) DS.

  1. Anita Avatar

   Karaktär och framförallt utstrålning.
   Maken mår bättre idag 🙂

 7. Kristallina Avatar

  Vilka härliga porträtt. Äldre människor som har livsglädjen kvar. Glada, skrattande ögon. Så underbart. Det ser man sällan här. Roligt med en utställning ute. Väntar på mera 😀

  1. Anita Avatar

   Visst har de utstrålning alla dessa människor, en väldigt positiv sådan som fotografen lyckats mycket bra med att framhäva.

 8. mariawijk Avatar

  Vilka härliga porträtt!

  1. Anita Avatar

   Eller hur! Tack för besök och kommentar Maria.

 9. Susanne Avatar

  Så coolt med dessa stora bilder utomhus. De lyser ju upp som solar och man kan inte bli annat än glad då man ser deras ansikten, underbara bilder.

  1. Anita Avatar

   Visst är de fantastiska dessa människor som utstrålar så mycket glädje. Bilder tagna av en väldigt duktig fotograf 🙂

 10. mallan Avatar

  Vilka underbara porträtt!

  1. Anita Avatar

   Visst är det! Tack för besök och kommentar Mallan!

 11. forresting365 Avatar

  🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 !!!!!!! I can’t stop smiling! Thank You!

  1. Anita Avatar

   Hope you are still smiling 🤗 😀

 12. Eaqhan Avatar

  Jag tycker det är fruktansvärt med tattu i ansiktet.

  /Skvitt

 13. Parkstone International Avatar

  Amazing pictures, thanks for posting x

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d bloggers like this: