Kuching Photo exhibition

Yesterday, when I went out for a walk, there was a photo exhibition along the Sarawak River. I became so enthusiastic to photograph the amazing pictures and totally forgot to even think about setting my own camera, it was very close to the sunset. Anyway, I took some pictures that I would like to share.To each picture there was a short text, but I mixed it up. Today when I go out I’ll try to be more organized. These are just a few of many photographs along the river, which shows people from different cultures in Asia. More to come…

24 replies to “Kuching Photo exhibition

  1. Tack! Bildkvalitén blev inte den bästa då solen höll på att gå ner. Har tagit nya bilder idag men inte hunnit med att titta på dem ännu.

 1. Så roligt med fotoutställning utomhus. Vackra härliga porträtt, de flesta av bättre begagnade människor. Så skönt som motpol mot förhärligandet av ungdom och perfektion som tycks vara det enda som gäller i västvärlden.

  1. Visst är det fantastiskt med alla dessa äldre människor från helt andra kulturer än den vi är vana vid. Tror att skönhet betraktas på ett helt annat sätt, att det handlar om utstrålning och det har verkligen de här människorna. Tack “Jag” för dina rader!

  1. Visst är de fantastiska, önskar förstås att jag tagit dem själv 😉 Är inte heller särskilt bortskämd med utställningar hemma på Malta och när jag är i Stockholm brukar jag besöka fotografiska.

 2. Underbara bilder på vackra människor! Äldre människor har alltid fascinerat mig – och särskilt icke-europeér. Deras ansikten strålar ofta av harmoni, en inre glädje och tillfredsställelse – vilket västerländska ansikten sällan gör. Det ska bli intressant att se vad texterna säger – om du publicerar dem förstås.

  1. Håller med, det finns en fantastisk utstrålning hos dessa människor och som fotografen fångat mycket bra. Nya bilder kommer, med text 🙂

 3. Det finns något visst med foton på äldre människor, speciellt från andra kulturer. Gamla människor har en viss “karaktär” om du förstår vad jag menar. Varje rynka verkar kunna berätta något. Å tänk på kvinnan med det stora hålet i örat – otroligt!

  PS. Hoppas maken kryar på sig snabbt. Hälsa honom:-) DS.

 4. Vilka härliga porträtt. Äldre människor som har livsglädjen kvar. Glada, skrattande ögon. Så underbart. Det ser man sällan här. Roligt med en utställning ute. Väntar på mera 😀

 5. Så coolt med dessa stora bilder utomhus. De lyser ju upp som solar och man kan inte bli annat än glad då man ser deras ansikten, underbara bilder.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star