Image

Ta’ Qali in October

Här är några bilder från Ta’ Qali Nature Park dit jag åker med Fanny nästan varje dag nu när hon sakta men säkert börjar vänja sig vid att vara ifrån valparna under längre stunder.

Höstfärger.

Färgstarkt och vitt, två av en mångfald av de blommor som växer här just nu.

Ett av många små hus med dess invånare som bor i parken.

Valparna är nu drygt fyra veckor gamla och stunderna i parken blir inte så mycket längre än en timme.
Sen vill Fanny hem för att se över sina småttingar. Hon är en helt fantastisk mamma.

23 thoughts on “Ta’ Qali in October

  1. Det är helt omöjligt att inte ta bilder på valparna, de är så himla söta och jag skulle kunna fylla hela min blogg med bara bilder på småttingarna. Men jag försöker undvika att skapa en hundblogg, iallafall här.
   Kramar och ha en fin fortsatt torsdag!!

   Like

   1. Det förstår jag för det var likadant när Minton kom. Jag har mängder med bilder och det så roligt att se hur han har växt.
    Det finns inget sötare än valpar.
    Kramar från oss

    Liked by 1 person

 1. Med våra breddgraders mått mätt är det rena sommarbilder. Ljuvliga, helt enkelt 😀
  Valparna är oemotståndligt söta. Kul att se alla sex samtidigt vid matskålen och bilden “mamma och barn”. Bilder som gör en riktigt glad och efterlämnar ett leende.

  Liked by 1 person

  1. Tack Kristallina. Ja, det känns jätteskönt att sommaren dröjer sig kvar trots att vi snart är i november. Valparna är supersöta och jag kan inte låta bli att ta bilder av dem, har ganska så många nu och hur många jag har när de är åtta veckor återstå att se 😂 Ha en fin helg!!!

   Liked by 1 person

 2. Brukar ju beundra dina bilder från olika delar av Malta, och det gör jag idag också. Men den här gången är det Fanny-familjen som får första tjing. Så himla söta valparna är. Gissar att du fick välja mycket noggrant vilka foton du skulle visa upp. Å du fick ju nästan till det med hela familjen:-)

  PS. Det händer ju bara ibland att WP gör din bild så lång i min blogglista. Momentet när du skriver ett nytt inlägg brukar “felet” försvinna. Det får mina bloggläsare stå ut med. Mig stör det inte, och som sagt det rättar alltid till sig. Nej, WP och blogspot är inte kompatibla. DS.

  Liked by 1 person

  1. Gissa om jag har många bilder!!! På valparna alltså 😉
   “Felet” kommer att uppstå ofta eftersom jag vill kunna använda wordpress så kallade “Utvald bild”. Att det därmed ska påverka din blogg på ett negativt sätt känns inte bra alls. Det bästa är att du tar bort mig från sidopanelen. Det är ju väldigt få av dina följare som besöker mig och de som gör det hittar mig ändå. Konst eller konstigt. Trevlig helg 🙃

   Like

 3. Blommorna är fantastiska men jag har bara ögon för Fanny och valparna! SÅ söta, särskilt den valpen i närbild, så bjuk och go, som en nalle.
  Lördagskram ❤

  Like

 4. Så fina valparna är. Och så stora dom blivit ❤
  Har inte haft tiden att kika runt riktigt hos er andra bloggare så äntligen när det känns som att jag kommit ikapp kan jag med nöje bläddra och njuta av en massa fina inlägg 🙂
  Och hos dig får jag inte bara njuta av fina små vovvar utan vackra och färggranna blommor. Som det behövs när det här hemma är mörkt och grått. Tack!!

  Liked by 1 person

  1. Tusen tack Susanne fö rdin så fina kommentar. Har inte heller haft tid att kika in hos dig eller andra. Valparna har tagit all min tid och det har varit helt fantastiskt. Nu är det bara två kvar här hemma medan de övriga har flyttat till sina nya hem ❣️

   Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s